Климатици Fujitsu General

Климатици Fujitsu General ВарнаКлиматици Fujitsu General Япония лого

Климатици Fujitsu General/ Фуджицу Дженерал/

Компанията за климатици FUJITSU е създадена през 1935 година в град Кавазаки – Япония, в началото за производство на телефонни и други комуникационни устройства. През 1984 год. компанията придобива значителен дял от акциите на GENERAL CORPORATION – лидер на японския пазар за битова и климатична техника, и се преименова във FUJITSU GENERAL LTD и използва двата бранда-  климатици FUJITSU и климатици GENERAL. След период на консолидация през 80 – те години FUJITSU GENERAL се превръща в един от най-големите производители на климатици, климатични инсталации и плазмени екрани. Днес тя е част от групата на корпорация Fujitsu.
С оборот от над € 40 милиарда през 2007 година корпорация Fujitsu е третaта  най-голямата ИТ компания в света. Във  Fujitsu  работят над 160 000 служители по целия свят и е активна в 70 страни. Седалището се намира в Токио, Япония.

Принципите, върху които се основава успешната политика на компанията, остават непроменени и в наши дни:

  • нововъведения, съобразени с динамиката на времето;
  • качество и надеждност на изделията;
  • разумна цена;
  • ПАРТНЬОРСТВО.

Производствената линия на климатици Fujitsu General обхваща широката гама от конвенционални  и инверторни сплит системи климатици – стенни, касетъчни, канални до системите от най-ново поколение  – VRF (Variable Refrigerant Flow),  даващи съвременно решение за климатизация на администативни  и обществени сгради, хотели и др.

Акцентът за 2009 г. е поставен върху новите инверторни модели климатици Fujitsu клас „А“.  Всички инверторни модели климатици Fujitsu от касетъчен, канален, подово-таванен, стенно-таванен и стенен тип са с нови енергийно ефективни показатели (COP/EER).  V-PAM  контрол,   DC мотор и  DC  компресор са само част от подобрените енергоспестяващи и шумови характеристики на системите.
Пречистването на въздуха също  заема важно място в разработките на производителя. Новост в тази насока е  UV – стерилизиращата лампа  и плазменият филтър, осигуряващи оптимално пречистен и йонизиран въздух.

Цени на климатици Fujitsu General.

Повече информация в:
Сайт на климатици Fujitsu General за Европа – fujitsugeneral.de ;
Сайт на климатици Fujitsu General за България – fujitsu.penguin-un.bg

Вашият коментар